Carnea de pui o spalam ,o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt.Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat,spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2 min.Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite.Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Adaugam si fasolea spalata,curatata si rupta in bucati potrivite .Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul..Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute apoi
adaugam pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute.
La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si ....................va astept la masa!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii