Se curata mai intai dovleceii, apoi se rad pe razatoare cu gauri mari si se lasa intrun castron cu putina sare. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se sareaza si se adauga boiaua. Se adauga dovleacul si se lasa sa fiarba in suc propriu sub capac. Mararul se taie marunt si se presara deasupra. La final se adauga faina amestecata cu smantana si cativa stropi de otet. Mancarea se serveste fierbinte.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii