Se fierbe carnea bine (in apa cu sare) si intre timp se toaca legumele. Dupa ce s-a fiert carnea se spala bine si se lasa la scurs.
Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa si ardeiul taiat felii care se lasa 5min ca sa se inmoaie dupa care se adauga rosiile taiate marunt si se lasa pana se formeaza un sos. Se adauga carnea cartofii si morcovii si se lasa sa fiarba 20min. dupa care se adauga fasolea verde si mazarea si se mai lasa 5 min.
La sfarsit se adauga sare si piper dupa gust si se presara patrunjel sau marar. Acestea le puteti adauga si la inceput dar fiecare dupa gustul lui. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii