Fileurile de peste se spala si se taie fasii. Se prepara un sos din ceapa tocata, amestecata cu ghimbirul ras, condimentele, sosul de soia, ulei si zahar. Se acopera vasul si se da la rece cateva ore (2 ore si jumatate). Se lasa pestele sa se marineze in sosul condimentat, apoi se frige repede pe ambele parti. Acest fel de mancare este foarte delicios, doar daca pestele va sta in acea marinata cel putin 2 ore si 30 minute. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii