Fileurile de peste se spala si se taie fasii. Se prepara un sos din ceapa tocata, amestecata cu ghimbirul ras, condimentele, sosul de soia, ulei si zahar. Se acopera vasul si se da la rece cateva ore (2 ore si jumatate). Se lasa pestele sa se marineze in sosul condimentat, apoi se frige repede pe ambele parti. Acest fel de mancare este foarte delicios, doar daca pestele va sta in acea marinata cel putin 2 ore si 30 minute. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii