Mancare chinezeasca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr.carne de pui
  • 200 gr.carne de porc
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 cana cu orez
  • 250 grame de ciuperci
  • 1/2 conopida
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet balsamic.

Mod de preparare

Carnea se taie fasii nu foarte lungi si se pune intr-un \"bait\" 2-3 ore.(eu le-am condimentat bine cu sare, piper, rozmarin, maghiran,si le-am uns cu ulei de dovleac si am presarat putin otet balsamic;le-am lasat de pe-o zi pe alta).

Conopida se desface buchetele buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.Cand s-a fiert se scurge si se caleste putin.

Carnea se prajeste in putin ulei.Separat se prajesc ciupercile.

ceapa se taie \"julien\" si se prajeste in putin ulei; cand s-a inmuiat, se adauga ardeii taiati fideluta.

Orezul se fierbe in apa cu putin ulei si sare.

Pe un platou lung, se aseaza orezul, iar deasupra ardeii, conopida,ciupercile si carnea, astfel incat sa se poata servi dupa preferinte.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise