Din cca jumatate kg faina de malai se prepara o mamaliguta dupa care se pregateste o cratita in care asezam putin ulei cu care ungem si marginile laterale.Apoi asezam un strat de mamaliga peste care punem gem sau dulceata de prune.Continuam in aceeasi ordine:un strat de mamaliga si unul de gem sau dulceata pina cind se termina cu stratul de mamaliga deasupra .Se unge acest strat cu ulei. Se aseaza cratita in cuptor,lasindu/se cca 20-30 minute pina se rumeneste usor.
partea de deasupra.Se serveste calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii