Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc carnati si poate fi rumenita si costita, dar la fel de bine se poate lasa si neprajita, se fierb 5-6 oua tari, se rade urda si se poate amesteca celor doua tipuri de urda sarata si dulce, separat se rade telemeaua.
Cand apa este fiarta se adauga malaiul treptat si se amesteca bine fara sa se faca cocoloase trebuie sa iasa o mamaliga moale pe care sa o putem lua cu lingura, malaiul se pune treptat si se amesteca foarte bine, cand se constata ca mamaliga este facuta se poate lua de pe foc si se va lua cu lingura asezandu-se primul strat de mamaliga intr-o tava care se va da ulterior la cuptor.
Tava se va unge cu unt, se pune primul rand de mamaliga, se adauga carnati taiati rondele, se pune costita, se taie lamele cateii de usturoi, se adauga urda. Se pune al doilea rand de mamaliga, peste care se adauga ouale taiate rondele potrivite, se adauga iaurtul(smantana) se pune branza telemea rasa(pe razatoare mica), si in mijloc se face un cuib in care se pune un ou crud se pipereaza si se da la cuptor 20de minute, de preferat incercati inainte sa o scoateti de la cuptor, difera de la aragaz la aragaz.
Pofta Buna.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii