Mamaliga reusita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti pline de malai,
  • 4-5 cesti apa,
  • 1 varf de cutit cu delikat (knorr) condimente baza pentru mancaruri,
  • 1 lingurita ulei,
  • un varf de cutit sare,
  • 1 ou

Mod de preparare

Se pune apa la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga uleiul, sarea, delikat-ul si apoi se presara malaiul in timp ce se mesteca cu telul (pentru a evita formarea cocoloaselor, dar se evitata si stropirea aragazului cu amestec). Mestecati continuu pentru a nu se lipi de vas. Pentru a obtine o mamaliga mai tare, se lasa pe foc mai mult timp (mestecand). Puteti sa adaudati si un ou pentru a obtine un gust desavarsit. GARANTAT! Pofta buna!

PS: Daca sunteti adept "BIO", puteti sa renuntati la delikat (knorr)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise