Se pune apa la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga uleiul, sarea, delikat-ul si apoi se presara malaiul in timp ce se mesteca cu telul (pentru a evita formarea cocoloaselor, dar se evitata si stropirea aragazului cu amestec). Mestecati continuu pentru a nu se lipi de vas. Pentru a obtine o mamaliga mai tare, se lasa pe foc mai mult timp (mestecand). Puteti sa adaudati si un ou pentru a obtine un gust desavarsit. GARANTAT! Pofta buna!
PS: Daca sunteti adept "BIO", puteti sa renuntati la delikat (knorr)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii