Apa rece cu putina sare se toarna ub ceaun si se pune pe foc sa fiarba.Cand incepe sa clocoteasca se ia malaiul cu mana stanga si se toarna in ploaie in apa,iar cu mana dreapta se tine facaletul si se amesteca continuu.Amestecul se face si in marginile ceaunului si de jos in sus si invers ca sa fie bine amestecat si fiert malaiul iar mamaliga sa devina pufoasa.Cand e gata se ia ceaunul si se scutura de cateva ori apoi se rastoarna pe un fund de lemn.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii