Ceapa se curata si se taie pestisori, morcovul se curata si se taie rondele mici, subtiri si se pun la calit cu 2 linguri ulei si 2 linguri apa. Dupa 5-6 min se adauga carnea macinata, sfaramitata cu furculita in asa fel incat sa se desfaca in bucatele mici, carnatii, vinul, catelul de usturoi intreg si se lasa la foc potrivit timp de 15 min., dupa care se adauga sucul de rosii, sare si piper dupa gust si se lasa la foc mic pentru 1 h mestecand din cand in cand.
Cand sosul este gata se face mamaliga, dar mai moale, in asa fel incat sa se poata lua cu lingura.
Pe platou se aseaza in felul urmator: un strat de mamaliga, unul de sos, parmigiano ras, iar un strat de mamaliga, sos si parmigiano.
Se serveste fierbinte.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii