Cartofii curatati se fierb in 1 litru si jumatate de apa rece cu sare.Cand au fiert destul se zdrobesc fara a-i scoate din apa.Daca apa a scazut in timpul fierberii se mai adauga apa incat sa fie cam tot 1,5 l .Se toarna malaiul ca sa se obtina o mamaliga mai moale.Se serveste cu ciuperci (curatate,spalate si feliate) calite in ulei incins,se condimenteaza dupa gust.Se servesc cu mujdei de usturoi,peste care se toarna uleiul in care s-au prajit ciupercile
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii