Cartofii se fierb,decojiti,cu putina sare;cind sint fierti(dupa cca30 minute),se paseaza si se sareaza dupa gust.
Pe urma,intr-o cratita,se pun cartofii,malaiul,sarea;se pune,apoi,apa,incetul cu incetul,mestecind tot timpul.
Dupa aceea,punem cratita pe foc,mestecind tot timpul;
cind compozitia fierbe(clocoteste),ca mamaliga obisnuita,se da la foc mic,semiacoperita,cca 10-15 minute.
O servim,ca mamaliga obisnuita.Se poate face si mamaliga cu brinza.
Cu cartofi e mai pufoasa si mai spornica.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii