Incepem prin a prajirea unei slanini pana devine crocanta (sau cum va este pe plac) apoi facem o mamaliga moale, adica exact cum se face un grij cu lapte.In vasul in care cladim, incepem cu uleiul - o lingura, apoi punem branza si cateva bucati de slanina prajita, se continua cu claditul pana epuizam mamaliga, dar ultimul strat sa fie branza si slanina.
Sugestie: Tot timpul mamaliga cu branza v-a fi mai buna daca folosim untura in loc de ulei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii