Mamaliga cu branza si carnat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa
  • faina de malai
  • sare
  • carnat
  • unsoare
  • branza

Mod de preparare

Se pune apa la foc cu sare, iar cand clocoleste apa se pune faina de malai treptat si se freaca astfel incat sa iasa o mamaliguta moale.

Intr-o cratita se pune unoare de porc sau unt, se intinde mamaliga un strat, apoi un strat de branza, si tot asa pe rand pana se termina mamaliga si branza.

Deasupra se aseaza carnat de casa si se mai pune 1 lingura unsoare. Se da la cuptor 3-4 minute. Cand se serveste la masa se pune si o lingura de smantana, asta depinde de preferinte si muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise