Se pune apa la fiert cu sare.
Intre timp se taie feliute slanina si se prajeste.
Apoi salamul se taie cubulete mici si se prajeste in uleiul ramas de la slanina.
Cand apa a inceput sa fiarba,se adauga faina de malai in ploaie si se amensteca incontinuu sa nu se faca cocoloase.
Eu am pus mai multa apa si mai putina faina in felul asta am obtinut o mamaliga mai moale.
Cand totul este gata luam un bol mare sau un platou si punem un rand de mamaliga,slanina si salam,branza,apoi mamaliga,din nou slanina,salam branza si la urma mamaliga ramasa.
Deasupra punem salam si slanina ramasa si bucatele de branza.Lasam acoperit cateva minute.
Se serveste calda cu smantana dupa preferinte.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii