Se pune apa intr-un ceaun mic (pentru 4 persoane). Punem un praf de sare si un praf de malai, apoi il lasam sa fiarba dupa ce incepe sa fiarba punem malai pana ce se ingroasa malaiul adaugam o lingura de ulei (eu am pus ulei de masline)si amestecam ca sa nu faca cocoloase (uleiul ajuta sa nu faca cocoloase). Cand mamaliga s-a fiert il punem pe farfurie sau pe un fund. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii