Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra.
Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra si putina sare si de asemeni smantana de gatit pe foc mic sau potrivit.
Intr-un alt vas amestecam amidonul de porumb cu restul laptelui sa se desfaca bine si cand laptele fierbe, se adauga amidonul desfacut si amestecam tot timpul pana se face o crema consistenta. Se ia de pe foc. Se adauga esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca.
Topingul-
Se pun fructele intr-o cratita cu 2 linguri de zahar si sucul de lamaie si 2-3 linguri de apa se fierbe pe foc mic pana sosul se strange putin.
Pudingul care s-a racit se imparte in portii se lasa sa se raceasca bine cateva ore si se serveste cu fructele puse deasupra.
Usor si foarte gustos.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii