- Dupa ce usturoiul este curatat se trece prin zdrobitorul de usturoi in mojarul de pisat.
- Se pune 1/2 lingurita cu sare si se piseaza foarte bine.
- Cand usturoiul s-a transformat intr-o pasta se rastoarna intr-un bol si se freaca cu mixerul 2 minute, dupa care se incepe a se pune picurat ulei, ca la maioneza clasica.
Aceasta este o maioneza care iti solicita rabdarea pentru reusita ei.
- Pe masura ce se adauga ulei, maioneza isi mareste volumul. Dintr-o capatana de usturoi se poate realiza cam 300-350 g maioneza.
- Cand maioneza devine vartoasa se adauga mierea, apoi smantana cate putin si piperul amestecand in continuare cu mixerul.
- Maioneza se rastoarna intr-un borcan cu capac si se pune la frigider. Este de preferat sa se consume in maxim 6-7 zile.
Aceasta maioneza se poate pune in salate, fripturi, cartofi pai prajiti, ochiuri, omleta, pizza, etc.
Se adauga suflet cat este nevoie.
Spor la treaba!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii