Se pun pufuletii in vasul in care doriti sa faceti maioneza, adaugati mustarul si amestecati pana ce se inmoaie toti pufuletii si se fac ca si o pasta, dupa aceea incepeti si puneti ulei putin cate putin ca si la o maioneza normala.La final puneti sare dupa gust aveti grija ca pufuletii au deja o cantitate de sare.
Se poate folosi la salata de vinete , sau la salata de böf fara carne doar cu zarzavat.
Are un gust deosebit se poate manca si ca atare pe paine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii