Se pun pufuletii in vasul in care doriti sa faceti maioneza, adaugati mustarul si amestecati pana ce se inmoaie toti pufuletii si se fac ca si o pasta, dupa aceea incepeti si puneti ulei putin cate putin ca si la o maioneza normala.La final puneti sare dupa gust aveti grija ca pufuletii au deja o cantitate de sare.
Se poate folosi la salata de vinete , sau la salata de böf fara carne doar cu zarzavat.
Are un gust deosebit se poate manca si ca atare pe paine.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii