Inainte de a bate blatul se pregateste tava,se imbraca in hartie de copt si se presara nuca prajita usor. Pentru blat se bat albusele spuma apoi se adauga zaharul tot cate doua linguri. Se adauga galbenusele apoi faina si praful de copt, se pune compozitia peste nuca si se coace. Cand blatul este copt si racit se rastoarna pe planseta cu nuca in sus.Se unge un strat subtire cu crema de ciocolata. Pentru crema se prepara budinca iar rece se amesteca cu o margarina. Peste blat se intinde jumatate din crema apoi se pun piscoturile inmuiate usor in lapte indulcit.Se adauga si restul de crema care se poate amesteca cu ciocolata taiata bucatele mici. Frisca se bate si se intinde peste prajitura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii