Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o oala de inox. Se adauga zaharul, si se pune la foc pana incepe sa fiarba, se adauga untul care are rolul de a impiedica sa se formeze spuma. Cand a mai scazut, se baga oala la cuptor si se adauga zeama de lamaie. Se lasa pana scade bine de tot zeama. Se incerca pe o farfurie, sa nu cada prea repede de pe lingurita. Se adauga zaharul vanilat (optional, cine nu vrea, nu pune). Se pune magiunul cald in borcane,se inchid ermetic si se mai baga la cutorul incins, dar fara foc, sa se sterilizeze. Cand sunt reci se pun in camara.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii