Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o oala de inox. Se adauga zaharul, si se pune la foc pana incepe sa fiarba, se adauga untul care are rolul de a impiedica sa se formeze spuma. Cand a mai scazut, se baga oala la cuptor si se adauga zeama de lamaie. Se lasa pana scade bine de tot zeama. Se incerca pe o farfurie, sa nu cada prea repede de pe lingurita. Se adauga zaharul vanilat (optional, cine nu vrea, nu pune). Se pune magiunul cald in borcane,se inchid ermetic si se mai baga la cutorul incins, dar fara foc, sa se sterilizeze. Cand sunt reci se pun in camara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii