Spalam bine salata, ceapa si marar. Le taiem marunt. Spalam bine inima, plamani, ficat, pulpa de miel, burta si matele de miel si le taiem bucatele. Curatam bine cele 4 picioare si le taiem marunt. Punem la fiert fara apa. Daca vedeti ca e uscata adaugam putin apa. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mediu. Cind ingredientele sunt fierte, batem bine oualele adaugam zeama de lamaie peste si amestecam bine. Cu polonicul luam zeama calda si punem peste compozitia de oua si amestecam bine. Aceasta compozitie o punem peste ingrediente si miscam oala fara sa amestecam. Iese ca o crema . Atentie: oualele trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a nu se taia
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii