Intr-un bol sau la robotul de bucatarie amestecam galbenusele cu uleiul si mierea sa se cuprinda adaugam coaja de lamaie si celelalte mirodenii adaugam treptat faina cu praful de copt si amestecam bine ca compozitia sa fie uniforma.
In alt bol batem bine albusurile si adaugam zaharul pana devine o spuma tare si o incorporam treptat in compozitia cu oua ca sa nu cada.
Punem in tava cuptorului forme de mafins si le tapetam cu manjete -astfel nu trebuie sa ungem formele cu ulei-si turnam pana la 3/4 din forma cu aluat si punem o bucata de nuca. Se coc la 180 de grade 20-25 de minute pana sunt aurii.
Cantitatea acesta de compozitie este potrivita ptr o tava de chec cine nu doreste sa faca muffins. Se mentin cateva zile intr-o cutie inchisa.Foarte bune la un ceai sau o cafea gustoase si ptr copii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii