Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol se bat ouale cu laptele si uleiul se adauga porumbul boabe, dupa care restul ingredientelor se amesteca bine ca compozitia sa fie omogena si se toarna in forme de muffin, care au fost unse cu putin ulei.
Se coc 20-25 de minute pana cand trec testul scobitorii.
Sunt minunate ca o completare la masa de dimineata sau ca o gustare. Se pot mentine cateva zile in frigider, dar trebuie incalzite inainte de servire.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii