Carnea de miel o portionam, curatam ceapa, usturoiul si ghimbirul.
Carnea de miel o portionam, curatam ceapa, usturoiul si ghimbirul.
Toate ingredientele de la pasta picanta, le punem intr-un blender si mixam pina se face o pasta. Daca vi se pare ca este prea groasa, adaugam putin ulei sau apa.
Punem uleiul de masline la incalzit, intr-o tigaie si adaugam ceapa tocata. O tragem la tigaie, pana capata o culoare spre galbui.
Adaugam pasta picanta, amestecam si lasam sa fiarba 10 minute, pana isi elibereaza toate aromele.
Adaugam apoi carnea de miel portionata si lasam sa fiarba cu o canita de apa, pana cand carnea este fiarta.
Adaugam rosiile taiate cuburi, sare si paprika.
Laptele de cocos, inainte de a-l desface, il agitam bine sa se amestece, apoi il punem peste carne si adaugam si o cana cu apa (aproximativ). Lasam sa dea cateva clocote la foc mic. Daca mai e cazul, asezonam.
Pregatim chutney-ul de mere cu menta. Tocam marunt menta si ceapa curatata. Merele le taiem cubulete mici, fara a indeparta coaja merelor.
Punem intr-un vas, merele, menta, zaharul( praf) ceapa si zeama de lamaie peste mere, sa nu se oxideze. Punem vasul pe foc si fierbem merele pina sunt gata. Daca trebuie, adaugam putina apa.
Cand toate sunt gata, putem monta Madras-ul pe farfurie, dupa imaginatie.
Daca aveti grija si micsorati putin cantitatea de ardei iute uscat, nu veti avea nici o problema sa aveti un curry reinventat in restaurantele englezesti.
Pofta mare sa aveti !
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii