Ungeti din timp formitele de madeleine cu unt si tapetati-le cu faina. Incalziti usor cuptorul. Puneti untul la topit intr-o cratita asezata pe bain-marie. Intr-un castron frecati ouale cu zaharul si sarea, pana se face o crema alba si spumoasa.Adaugati faina putin cate putin, amestecand continuu, apoi incorporati untul topit,usor caldut si coaja de lamaie. Umpleti fiecare formita pe jumatate. Asezati formitele pe tava de cuptor si coaceti 5-8 min la foc moale (cca 140 gr C), apoi 12 min la foc bun (cca 180 g C). Se scot caldute din forma
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii