Pestele se spala, se curata de intestine, se indeparteaza capetele si se portioneza in bucati. Se pune intr-un bol, se adauga peste sare, lamaie,ulei si se lasa cateva minute. separat se curata o ceapa , se taie in jumatate, apoi o taiem rondele. Intr-un vas Yena se pun bucatile de macrou, printre bucati adaugam feliile de lamaie, zema din bol, ceapa, piper boabe, foi de dafin. Separat intr-o cratita punem otetul si 150 ml apa si se pun sa fiarba in clocot. Cand a dat primul clocot se toarna fierbinte peste peste si condimente. Se introduce la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii