Macroul este un peste care se pregateste repede neavand solzi,doar trebuie eviscerat,are un gust minunat,este gustos si sanatos deoarece contine acizi grasi omega 3.
Se face marinata amestecand ingredientele pentru marinata si se tine pestele curatat si spalat bine in aceasta la temperatura camerei timp de 20-30 de minute,dupa care se pune la rumenit la grill sau pe gratarul uns cu ulei pentru a preveni eventuala lipire si bine incins in prealabil.Se rumeneste bine pe ambele parti,iar cand este gata se serveste stropit dupa gust zeama de lamaie si putin ulei de masline...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii