Pestele se curata foarte bine de intestine si resturi. Indepartam capatanile pe care le dam la pisicute.:)
Se spala in exterior cat si in interior cu apa rece.
Pestele uscat se sareaza,se pipereaza si se pune la prajit in ulei incins.
Scoatem macroul, prajit pe ambele parti ,pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei.
Ungem cu putin ulei de masline o tava si asezam pestii in ea.
Turnam peste ei sosul format din suc de rosii,sare,piper,o ceasca de apa,ardei kapia taiat foarte mic,usturoil curatat si zdrobit + 2 linguri de ulei de masline.
Dam tava la cuptor incins pentru 20-25 de minute,la foc mediu.
Presaram verdeata si servim cu felii de lamaie.
Pofta buna la acest preparat usor si delicios.:)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii