Macrou la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Macrou la cuptor

Ingrediente

  • 4 bucati macrou file
  • 1 kg ceapa alba
  • sare, pier, maghiran, rozmarin, enibahar, foi de dafin
  • o lamaie
  • 50 ml vin
  • 50 ml ulei
  • gogosar in otet pentru ornat

Mod de preparare

Pestele stropit cu zeama de lamaie, il prajesc usor pe ambele parti. Ceapa tocata pe robot o calesc in ulei si vin. Sa nu se rumeneasca. Condimentez. Asez un strat de ceapa in vasul de yena uns cu o lingura de ulei.Alternez cu un strat de peste si iar un strat de ceapa.Stropesc cu zeama de lamaie.Ornez cu fasii de gogosar si feliute de lamaie. Acopar cu folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 30-40 minute. Servim cat e cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise