Macroul file decongelat se sareaza, pipereaza, apoi se da prin faina, oul batut spuma si la urma prin pesmet, dupa care se prajeste in ulei. Se scoate pe un servetel absorbant pt a indeparta surplusul de grasime.
Intre timp, la iaurt adaugam usturoiul dat prin presa de usturoi si patrunjelul tocat marunt. Se serveste pestele alaturi de acest sos racoros.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii