Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.
Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.
Se inlatura excesul de apa de pe macrou, folosind servetele de hartie absorbanta.
Se condimenteaza macroul cu sare si piper. Se introduce in interiorul bucatilor de macrou cate o felie de lamaie si cateva frunzulite de rozmarin.
Se curata cartofii, se spala si taie in sferturi. Se pun cartofii in tava in care urmeaza sa ii coacem, ii asezonam cu sare, piper si rozmarin maruntit si apoi ii amestecam bine.
Asezam bucatile de macrou deasupra cartofilor.
Dam la cuptor la 200 grade C, 35 de minute.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii