Macroul spalat, sters im prosop de hartie il tropesc, cu zeama de lamaie.Las cateva minute. Incorporez condimentele cu pesmetul. Trec pestele prin pesmet si il asez in tigaia cu ulei incins. Las sa se rumeneasca pe ambele parti, pana obtin o crusta crocanta. Scot pestele din tigaie si il las 2-3 minute pe servet de hartie sa se scurga uleiul. Servim caldut cu mamaliguta si mujdei sau cu paine.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii