Macrou crocant

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Macrou crocant

Ingrediente

  • 4 bucati macrou file,
  • 1/2 lamaie,
  • pesmet,
  • sare, piper, oregano,
  • ulei.

Mod de preparare

Macroul spalat, sters im prosop de hartie il tropesc, cu zeama de lamaie.Las cateva minute. Incorporez condimentele cu pesmetul. Trec pestele prin pesmet si il asez in tigaia cu ulei incins. Las sa se rumeneasca pe ambele parti, pana obtin o crusta crocanta. Scot pestele din tigaie si il las 2-3 minute pe servet de hartie sa se scurga uleiul. Servim caldut cu mamaliguta si mujdei sau cu paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise