CREMA:Punem la fiert frisca si o turnam peste ciocolata alba rupta in bucatele mici. Amestecam bine si adaugam untul si continuam amestecand. Lasam compozitia la figider 1 ora.BISCUITII: cernem zaharul impreuna cu praful de alune. Intr-un vas batem albusurile spuma cu sarea si un pic inainte de a termina adaugam in ploaie zaharul. Adaugam compozitia cernuta de zahar si alune si mestecam usor de jos in sus cu o spatula. Tapetam o tava cu hartie pentru cuptor si cu ajutorul posului facem cercuri umplute de marimea pe care o dorim. Batem usor tava pentru ca biscuitii sa se aseze bine. Lasam sa se aseze 30 minute, timp suficient sa se formeze o coaja subtire pe deasupra.Incalzim cuptorul la 160 grade si lasam la copt 12 minute. Ii scoatem si lasam sa se raceasca. Umplem un pos cu crema si o aplicam pe un biscuite pe partea plana, apoi acoperim cu alt biscuite.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii