Macaroane cu sunca sau carnati la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 punga macaroane
  • - 1-2 carnati picanti sau sunculita
  • - cascaval sau branza telemea nesarata
  • - smantana 500 ml

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare si un pic de ulei sa nu se lege. Se lasa in apa rece 15 minute si se scurg. Se taie feliute subtiri carnatii sau sunculita. Se rade branza sau cascavalul pe razatoarea mica. Se unge o tava sau un vas yena cu un pic de ulei si se pune un rand de macaroane, un rand de carnati sau sunca, un rand de branza rasa si doua - trei linguri de smantana presarata. Se pun toate acestea rand pe rand pana se termina cu un rand de macaroane peste care se mai rade un pic de branza sau cascaval si se toarna smantana. Se lasa in cuptorul incins 30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise