intr-o cratita se pune putin ulei si se pune ceapa taiata marunt la calit.cand se rumeneste putin se pune carnea taiata bucatele,se amesteca putin,se adauga putina boia si se stinge cu 2 cani de apa...se lasa la fiert la foc mic...se adauga patrunjelul,feliutza de ardei,cateii de usturoi taiate marunt si se pune sare dupa gust.se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea..dak scade apa si nu e fiarta carnea si mai adauga apa peste si se lasa la fiert pana cand e fiarta carnea.
intre timp se pun macaroanele la fiert...cand sunt agta amandoua se pune sosul pregatit peste macaroane.
pofta buna!
P.S:in loc de macarone se poate servi si cu pireu de cartofi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii