Macaroanele se fierb in apa sarata, se scurg si se pun deoparte. Intr-o cratita separata se topeste untul impreuna cu o cantitate egala de faina si se amesteca pana se omogenizeaza si capata o culoare Se toarna laptele putin cate putin pana se ingroasa. Se adauga macaroanele condimentele si branza (se recomanda o branza cu aroma puternica). Se toarna peste mixtura macaroanele, usor ca sa nu se rupa, se taie painea in cubulete si se imprastie pe deasupra impreuna cu rosiile taiate felii, bucati de costita si branza (se recomanda parmezan) si se coace la cuptor la 180C pana totul capata o culoare aurie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii