Macaroanele se fierb in apa sarata, se scurg si se pun deoparte. Intr-o cratita separata se topeste untul impreuna cu o cantitate egala de faina si se amesteca pana se omogenizeaza si capata o culoare Se toarna laptele putin cate putin pana se ingroasa. Se adauga macaroanele condimentele si branza (se recomanda o branza cu aroma puternica). Se toarna peste mixtura macaroanele, usor ca sa nu se rupa, se taie painea in cubulete si se imprastie pe deasupra impreuna cu rosiile taiate felii, bucati de costita si branza (se recomanda parmezan) si se coace la cuptor la 180C pana totul capata o culoare aurie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii