Macaroane cu branza de vaci si sunca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g macaroane scurte, sare, 4 linguri de smantana, 250 g branza de vaci, 4 galbenusuri, 200 g sunca fiarta (un mezel preferat), piper, 1 legatura de ceapa verde.
  • (pentru 4 persoane)

Mod de preparare

* Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se strecoara, se lasa sa se scurga si se amesteca cu smantana.

* Separat, se amesteca branza de vaci cu galbenusurile si sunca taiata subtire, si se adauga peste macaroanele fierbinti. Se sareaza, se pipereaza, se presara deasupra cu ceapa verde taiata in ineluse subtiri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise