Baconul se taie fasii subtiri.
Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari.
Macaroanele se rup bucati potrivite, in doua sau trei, se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se pun la scurs, se trec sub jet de apa rece si se freaca cu ulei de masline.
Se pune unt si ulei de masline la incins intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga bucatile de bacon, se asezoneaza cu sare si piper.
Dupa cateva minute se adauga pastele si se amesteca cu ceapa si baconul, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga mararul tocat marunt.
Preparatul se pune pe un platou, cat este fierbinte se presara cu casaval ras si patrunjel tocat marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii