Aici e lumea meaaa!! Vreti sa va explic ,asa rapid,cum sta treaba cu "meniul pentru sufletul meu?" Dimineata paste,la amiaza paste,seara paste...aaa am uitat,mai sunt si niste gustari intre mese: ceva ciocolata iar daca nu este,eu mananc iar paste, nu ma supar! Si stiti cum sta treaba...Altii din jurul meu au mancarea preferata intotdeuna ceva sanatos care nu ingrasa: Laptele,mamaliga,salatele,pestele etc. Si eu? M-am ales cu pastele care sunt muult in partea negativa,si care trebuie consumate mai rar.Dar gustul loor?Absoluut divin!! Asa ca,mananc un bol de paste,fac sport,mai mananc,mai fac sport si tot asa...V-am speriat putin?Haideti ca nu mananc chiar asa mult! Poate cam des doar :)) Si nici bolul acesta nu l-am mancat tot...adica cel putin nu din prima tura..:))
Punem apa la fiert impreuna cu o lingura de sare de mare. Cand fierbe,adaugam pastele.Dupa ce s-au fiert le strecuram si le clatim cu apa rece.
Untul il punem intr-o cratita la foc mic,pana se topeste.Adaugam laptele si amestecam. Punem faina si amestecam repede,cat sa nu se faca cocoloase.Lasam sa dea un clocot.Stingem focul si adaugam cascavalul si branza(puteti reduce gramajul cat doriti,eu am vrut sa fie cremoase tare).Condimentam cu sare si piper. Turnam pastele scurse in sosul cald si amestecam.
Intr-o tava unsa cu unt,punem pastele si lasam la cuptor cam 10 minute. (Daca doriti,presarati pe deasupra mai mult cascaval si lasati la cuptor pana cand compozitia devine aramie pe deasupra).Dupa ce le-am scos din cuptor eu le-am mancat cu putin zahar pe deasupra,a fost delicios!
Si acum,ca masa este gata,la sport cu noi!:))
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii