Lipii umplute - la presa

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lipii
  • 2 cartofi potriviti spalati bine
  • 1/2 ceapa taiata cuburi fine
  • ulei de porumb
  • 2 linguri branza galbena - cascaval afumat dat pe razatoare
  • sare groasa, piper
  • 2 linguri de maioneza

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la maxim intr-o tava in care am presarat sare groasa; intr-un strat subtire se coc cartofii pana sunt gata - o ora, o ora jumatate.

Se prajeste ceapa in ulei de porumb pana devine aurie. Se scoate miezul de la cei doi cartofi, se adauga ceapa si branza si se amesteca bine se da la gust cu sare, piper.

Se taie o margine mica din lipii se ung cu putina maioneza si se umplu cu componenta de cartofi si branza dupa care se lasa pe gratarul incins pentru 2-3 minute.

Se pot pune si la toaster (incalzit dinainte) sau intr-o tigaie de grill incinsa si apasate la presiune. Lipiile ies crocante, iar branzeturile se topesc si ii dau un gust aparte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise