Incalzim cuptorul la maxim intr-o tava in care am presarat sare groasa; intr-un strat subtire se coc cartofii pana sunt gata - o ora, o ora jumatate.
Se prajeste ceapa in ulei de porumb pana devine aurie. Se scoate miezul de la cei doi cartofi, se adauga ceapa si branza si se amesteca bine se da la gust cu sare, piper.
Se taie o margine mica din lipii se ung cu putina maioneza si se umplu cu componenta de cartofi si branza dupa care se lasa pe gratarul incins pentru 2-3 minute.
Se pot pune si la toaster (incalzit dinainte) sau intr-o tigaie de grill incinsa si apasate la presiune. Lipiile ies crocante, iar branzeturile se topesc si ii dau un gust aparte.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii