Lipii rapide, reteta simpla. Sunt moi, gustoase si se fac cat ai clipi din cateva ingrediente la indemana tuturor.
Pregatim toate ingredientele si le punem intr-un bol. Framantam pana cand obtinem un aluat neted, nu foarte moale, care se dezlipeste de pe maini.
Lasam aluatul acoperit sa se odihneasca 15-20 de minute.
Apoi il impartim in 4 bucati si formam 4 lipii, cat doriti de subtiri.
Incalzim o tigaie antiaderenta la foc mediu si coacem lipiile. Nu dati focul mare pentru ca se vor arde. Cand lipia s-a umflat, intoarceti-o si pe partea cealalta.
Scoateti lipiile pe o farfurie si acoperiti-le cu un prosop de bucatarie sau o alta farfurie. Asa raman moi pana le terminati de copt si pe celelalte.
Umpleti-le cu ce doriti, dupa gustul si imaginatia voastra. Sunt perfecte pentru shaorma, sandwich-uri sau unse cu nutella si umplute cu banane sau alte fructe.
Din cantitatile date ies 4 lipii, dar va recomand sa dublati cantitatile. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii