Se adauga igredientele de mai sus mentionate fara ierburi sa framanta aluatul se formeaza bilute si se intinde cu podul palmei sau sucitor fiecare biluta de aluat cat sa incapa in tigaie. Apoi se pun usturoi, busuioc, cimbru si se apasa pentru a se lipi de aluat. Se pune aluatul la copt in tigaie atentie aluatul fiind subtire se va arde. Se intoarce si pe partea cealalta. Cand rupeti din lipie este frageda si puteti sa le umpleti cu margarina si branza sau cu cei place fiecaruia, sunt delicioase.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii