Humus reţetă
Prima dată pregătesc susanul (în lipsă de tahini) astfel: macin în râşniţa electrică cele două linguri de susan âmpreună cu o linguriţă de sare. Când devin fin îl torn într-o cănuţă şi îl frec cu puţină apă.
Se pun într-un vas năutul cu usturoiul, se stoarce zeama de la lămâie şi se adaugă uleiul, 2-3 linguri apă şi bineînţeles susanul. Se amestecă cu blenderul până ce devine pastă. Dacă nu e suficient de moale se mai adaugă apă. Sare se pune după gust.
Lipiile se încălzesc puţin în cuptorul cu microunde. Se ung apoi cu pastă de năut peste care se pun rondele de castraveţi muraţi. Se poate rade şi puţină brânză sărată deasupra. Lipiile se împătură ca şi la shaorma.
E o gustare foarte delicioasă!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii