Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare.
Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare.
Se curata si se taie ceapa, rosiile, usturoiul. Se calesc in putin ulei, se adauga si carnea cuburi si se inabusa pe foc, adaugand din cand in cand, apa calda.
Cand sunt gata, se amesteca cu lintea si se mai fierb impreuna aprox. 5 min.
Apoi inchidem focul si adaugam patrunjel tocat, din belsug si cubulete de lamaie cu tot cu coaja. Creaza un gust si un parfum care incanta papilele gustative. Sa incercati aceasta mancare este extraordinar de gustoasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii