Cartofii ai curatam de piele, ai spalam si taiem bucatele*ardeiul il taiem pe jumate, ai scoatem semintele si cotorul si-l spalam*usturoiul il curatam de pielita si trecem prin apa*morcovul al curatam si pe el de piele spalam si taiem in rondele subtiri sau an bucatele mici*cirnatul de singe si chorizul le taiem in rondele* rosia o spalam si o lasam intreaga* ceapa o curatam de foi si spalam*punem toate ingredientele de mai sus intr-o oala de 5 litri .punem apa cit sa acopere bine*punem la foc mediu si cind incepe sa fiarba luam spuma si adaugam uleiul,paprika si sarea*lasam sa fiarbe 30 min.apoi scoatem :ardeiul,rosia si ceapa si le mixam bine dupa care le adaugam in oala.mai lasam la foc 5-10 minute si servim ,acompaniem cu o salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii