Lamaile spalate se taie cubulete mici cu tot cu coaja si se presara cu zaharul.Se lasa la macerat 24 de ore amestecand din cand in cand sa se topeasca tot zaharul.Dupa 24 de ore se scurg bine prin tifon sau o srecuratoare de plastic iar fructele ramase se storc prin storcatorul de fructe .Se amesteca cele doua compozitii si daca mai este necesar se mai adauga zahar si se amesteca bine sa se topeasca.Se serveste rece de la frigider.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii