Se taie in doua grepfruit-urile și se storc pe storcătoarea de citrice, se pun in vasul dorit, apoi se taie lămâia în două, se taie 4 felii subtiri care se taie iar in 4 si se pun in vasul de limonadă, iar resturile ramase din lămâie se storc, sucul și pulpa de fructe rămase se pun si ele in vasul de limonadă. Se pune zaharul vanilat, mierea de albine-dupa gust, apoi se adauga apa, si se amesteca foarte bine. Se pune la frigider.
La servire, se mai poate adauga gheata sau o felie de lămâie pe pahar.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii