Reteta de limba soacrei. Reteta de rulouri de vinete si dovlecel. Limba soacrei reteta de aperitiv cu vinete si dovlecei. Retete cu vinete. Retete cu dovlecei. Retete de aperitiv.
Reteta de limba soacrei sau rulouri de vinete si dovlecei este, pe cat de simpla, pe-atat de buna. Se prepara usor si este un aperitiv apreciat si foarte gustos.
Spalam vânata și dovlecelul, le stergem cu un prosop de hârtie, apoi le feliem cat de subtire putem (cam 1 cm).
Legumele pot fi pregătite pe gratar sau în ulei încins.
Eu am ales varianta de a le coace pe gratar. Sunt mai usor de digerat și cu mai putine calorii.
Incingem gratarul (tigaie) și punem feliile de vinete și dovlecel. Când prind cateva dungi maronii, le întoarcem apoi le scoatem pe un platou. Le presaram cu sare si piper și le lăsăm să se răceasca.
Între timp pregatim sosul de maioneza sau iaurt. Zdrobim usturoiul și-l adaugăm în iaurt amestecand energic.
Ungem fiecare felie de dovlecel si vânătă cu putin sos, punem o felie de ardei și o frunza de patrunjel apoi rulăm strans.
Asezam pe platou și le pastram la rece până la servire.
Reteta de limba soacrei sau rulouri de vinete si dovlecei este gata. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii