Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare la foc mic. Se ia spuma cand clocoteste, se pune capacul si se lasa cam o ora si jumatate la fiert. Se poate fierbe in oala de fiert sub presiune, pentru ca fierbe mai bine si mai repede.
Cand e aproape moale se pun legumele intregi (in afara de ardei si ciuperci) si concentratul. Se mai lasa sa fiarba 30 minute la foc mic.
Cand carnea e foarte moale, se scoate din zeama pe o farfurie, se curata de piele si se taie felii (o limba se poate pastra pentru supa).
Se prepara un sos din galbenus, mustar, ulei si 4-5 linguri de otet, amestecand rapid cu un tel sub forma de para, adaugati sare, piper si 2 linguri de smantana (iaurt).
Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul de masline si caliti in el ciupercile spalate si feliate mare, doar cateva minute, condimentate cu sare si piper.
Asezati feliile de limba pe un platou, ciupercile, sosul, garnisiti cu salata verde, felii de lamaie, feliute subtiri de ardei rosu si galben, morcovi fierti, masline si patrunjel.
Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii